Katonák mentették meg egy férfi életét a karácsonyi vásárban

A budapesti Vörösmarty téren teljesített szolgálatot két katona, aki újraélesztett egy járókelőt.

MN
2017. 11. 27. 5:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap kora délután a Vörösmarty téren és környékén szolgálatot teljesítő katonák arra lettek figyelmesek, hogy egy férfi összeesik az utcán – olvasható a Honvédelem.hu oldalon.

Az MH Katonai Rendészeti Központ állományába tartozó Bagyura János törzszászlós és Dusnoki István szakaszvezető azonnal értesítette az adventi vásár egészségügyi biztosításáért felelős szakembereket.

A férfit stabil fekvésbe helyezték, és megkezdték az újraélesztést. Miután az egészségügyi biztosítás megérkezett, átvette a katonáktól az esetet, és a szakemberek folytatták az életmentő akciót. A kiérkező mentő a beteget már stabil állapotban szállította kórházba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.