Két ember halt meg mérgezés miatt Dámócon, egy férfit őrizetbe vettek

A gyanú szerint a férfi mérgező italt értékesített helyi lakosoknak.

MN
2017. 11. 05. 11:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bűnügyi őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint mérgező italt értékesített helyi lakosoknak Dámócon – írja a Police.hu.

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy egy nő életét vesztette, három férfi pedig súlyos állapotban került kórházba, miután ismeretlen összetételű, mérgező folyadékot ittak. A rendőrség közölte: az egyik kórházba került férfi a későbbiekben elhunyt.

A rendőrök a nyomozás során előállítottak egy helyi férfit – akitől a beszerzett információk szerint a mérgező folyadékot vásárolták – és gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.                                                                      

A rendőrség ismételten felhívta a lakosság figyelmét arra, hogy bizonytalan helyről származó, ismeretlen eredetű, a szükséges engedélyekkel nem rendelkező üzletből vagy személytől vásárolt folyadékot, szeszes italt ne fogyasszon, ezeket csak hivatalos forrásból szerezze be.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.