Kettős gyilkosság Sopronban

Egy 42 éves helyi férfit gyanúsítanak emberöléssel.

MN
2017. 11. 03. 11:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Füves Tamás a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egy fenyegetőző férfihez mentek a lakáshoz, és az ingatlan átvizsgálásakor találták meg a két holttestet, mindketten bűncselekmény áldozatai lettek.

A rendőrség emberölés miatt nyomoz, több információt egyelőre nem közöltek.

Az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának információi szerint a pszichiátriai kezelés alatt álló férfi bántalmazta a szüleit, amibe a helyszínen belehaltak.

A gyilkosság egy panelház harmadik emeleti lakásában történt.

Egy a fejleményeket az utcán figyelemmel kísérő környékbeli az MTI-nek azt mondta, hogy először a tűzoltók próbáltak bejutni a lakásba, de sikertelenül, mert a férfi kalapáccsal fenyegetőzött. Ekkor érkeztek meg a rendőrök a helyszínre.

A szemtanú kiabálást, csörömpölést és üvegtöréseket hallott, azt mondta, a bútorokat verte szét a férfi. Hozzátette: a rendőrök valamilyen eszközt dobtak be a lakásba, hogy el tudják fogni az őrjöngő férfit.

A police.hu honlapra feltöltött rendőrségi fotókon dulakodás nyomai, szétszórt ruhaneműk, felborított, összetört bútorok láthatók.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.