Letartóztattak egy férfit, mert hagyta megfagyni beteg feleségét

Direkt nem fűtött a kiszolgáltatott állapotú felesége szobájában a gyanúsított, az asszony végzetesen kihűlt.

MTI
2017. 11. 27. 13:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előzetes letartóztatásba helyezett a Nyíregyházi Járásbíróság egy férfit, aki a gyanú szerint nem fűtötte beteg felesége szobáját, ezért a nő meghalt – közölte a Nyíregyházi Törvényszék sajtószóvivője, Toma Attila hétfőn az MTI-vel. A végzés jogerős.

Toma közleményében azt írta, G. I. K. ellen védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2016 végén a feleségével közös családi házukban a beteg, mozgásképtelen asszony által használt szobában nem fűtött, ezért a nő december 19-én kihűlés és szívelégtelenség miatt meghalt – ismertette a sajtószóvivő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.