Menekülés közben ütötte el egy autó a fegyveres bankrablót Budapesten

A férfi egy kőbányai bankból vitt el pénzt.

MN
2017. 11. 23. 12:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A főváros X. kerületében csütörtökön egy férfi fegyverrel ment be egy Kőrösi Csoma Sándor úton található bankba, és pénzt vitt el – írja a Police.

A kőbányai rendőrök néhány percen belül a helyszínre érkeztek. A harminchárom éves férfit a Kőrösi Csoma Sándor útnál, egy járdaszigeten érték utol, a rabló fegyvert fogott a rendőrökre, majd az úttestre lépett, ahol elütötte egy autó.

Az elkövetőt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, fegyveres rablás bűntett miatt indul ellene büntetőeljárás. Úgy értesültünk, hogy a rablás a CIB Bank fiókjában történt.

Az Atv.hu szemtanúk beszámolóira hivatkozva azt írja, hogy a bankrabló a lábán sérülhetett meg, az őt elszállító mentőautóba pedig rendőrök is beszálltak. A sofőr a portálnak elmondta: zöld volt a lámpa, amikor váratlanul elé ugrottak.

A rendőrség munkatársától úgy tudják, a helyszíni szemle után a sofőrt tanúként viszik be a rendőrségre. Kiemelték, hogy ketté kell bontani a történetet: volt egy bűncselekmény, a baleset körülményei más kategóriába tartoznak. A sofőrt utóbbiban hallgatják ki; azt, hogy a bankot kiraboló férfi sorsa mi lesz, jelenleg nem tudni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.