Milliós kábítószerfogás Budapesten

473,7 gramm fehér por formájú drogot foglaltak le a rendőrök a VIII. kerületben.

MN
2017. 11. 07. 6:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfő kora délután Budapest VIII. kerületében, a Szeszgyár utcában a józsefvárosi nyomozók 473,7 gramm fehér színű, kábítószergyanús port foglaltak le, mely nagyjából 485 adagnak felel meg. A megállított autóban a 42 éves jászberényi K. Attilánál ebből 232 grammot találtak, illetve 632 ezer forint készpénzt. Mivel kiderült, hogy az anyagot K. Attila az 54 éves H. József budapesti lakostól vásárolta, őt is elfogták Budapesten a VIII. kerületi Visi Imre utcában. Az ő Orczy úti lakásában tartott házkutatás során a rendőrök további 235 gramm kábítószergyanús fehér port, valamint 25 darab zöld színű kábítószergyanús tablettát és 29 ezer forint készpénzt foglaltak le.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai a két férfit őrizetbe vették, majd gyanúsítottként hallgatták ki új pszichoaktív anyaggal való visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetése miatt, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására – írja a rendőrség a honlapján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.