Telefont és csókot is lopott a kiskunhalasi útonálló

Lefogta, majd erőszakkal megcsókolta áldozatát a 26 éves támadó, tettestársa eközben mobilt zsákmányolt a nőtől.

MN
2017. 11. 14. 7:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Rablás és szeméremsértés miatt kell felelnie a 25 éves K. Alexnek, aki a rendőrség szerint barátjával, K. Dániellel együtt egy fiatal nőre támadt szombat éjjel Kiskunhalason.

A két férfi a Kossuth utcán szólította le a 26 éves áldozatot, kérlelték, hogy menjen velük szórakozni: mivel a nő nem foglalkozott velük, a gyanúsított lefogta őt, segítője pedig átkutatta a sértett zsebeit, és elvette a telefonját. Emiatt K. Dánielt is rablással gyanúsítják: fizikai bántalmazás ugyan nem történt, de a férfi bűntársával együtt testi kényszerrel szerezte meg a készüléket.

K. Alex ezután erőszakkal megcsókolta a fiatal nőt, majd társával távoztak a helyszínről. Az áldozat bejelentést tett – a kiskunhalasi nyomozók november 13-án őrizetbe vették a feltételezett elkövetőket, a házkutatás során pedig megtalálták az ellopott mobiltelefont is.

A két férfit őrizetbe vették, várhatóan hamarosan előzetes letartóztatásba kerülnek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.