Tömegbaleset történt az M43-ason a reggeli ködben

Sokan megsérültek a balesetben.

MN
2017. 11. 04. 8:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hét jármű – köztük két kamion, két mikrobusz és három személyautó – ütközött össze Csanádpalota közelében a Románia felé vezető oldalon, nyolcan megsérültek – írja a Police.

A baleset szombaton 9 óra körül történt az M43-as autópálya 56-os kilométerszelvényében a csanádpalotai autópálya-határátkelőhely közelében, a reggeli ködben. A rendőrség a sztráda érintett szakaszát lezárta, de azóta már megindult a forgalom az érintett szakaszon.

Az MTI ezzel szemben azt írja, nyolc jármű ütközött össze. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: a sűrű ködben eddig ismeretlen körülmények között egy magyar kamionba rohant hat jármű, köztük két kisbusz és egy kisteherautó. A balesetben érintett volt egy másik kamion is. A szóvivő elmondta, hogy a balesetben heten könnyebben megsérültek, négy további embert pedig a mentők kórházba szállítottak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.