Blikk: Meghalt Novozánszki Fanni

A ValóVilágból ismert nő eltűnésével összefüggésben korábban letartóztattak egy volt MSZP-s képviselőjelöltet.

MN
2017. 12. 04. 21:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség információi szerint a ValóVilágból ismert Novozánszki Fanni már nincs életben – értesült a Blikk. A lapnak a tragikus hírt az eltűnt nő édesanyja is megerősítette. A BRFK a bulvárlap megkeresésére csak annyi válaszolt, hogy a szóban forgó személyt még keresik.

A huszonnégy éves Novozánszki eltűnésével kapcsolatban a hírek szerint korábban már őrizetbe vettek egy volt MSZP-s képviselőjelöltet, akit személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg. 

A nő november 20-án tűnt el otthonából, édesanyja szerint pedig az azt megelőző időszakban egyre szokatlanabbul viselkedett. Az eltűnés körülményei is gyanúsak voltak: magára hagyta kutyáit, a lámpák égve maradtak, és találtak elásva egy fekete noteszt, amelybe a hírek szerint prostituáltként dolgozó nő a kuncsaftjai neveit írta. A felmerült hírek alapján valószínűsíthető volt, hogy erőszakos körülmények között vitték el őt otthonából. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.