Előzetesben marad Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa

Még hónapokig rács mögött marad a férfi, 90 nappal meghosszabbították az előzetest.

MN
2017. 12. 28. 8:47
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Továbbra sem találják Novozánszki Fannit vagy a valóságshow-ból ismert nő holttestét a nyomozók, ám a feltételezett gyilkos már biztos, hogy hónapokig a rácsok mögött marad, miután 90 nappal meghosszabbították előzetes letartóztatását – tudta meg a Blikk.

A nő november 20-án tűnt el otthonából, az utóbbi időben édesanyja szerint egyre szokatlanabbul viselkedett. Az eltűnés körülményei is gyanúsak voltak: magára hagyta kutyáit, a lámpák égve maradtak, és találtak elásva egy fekete noteszt, amelybe a hírek szerint prostituáltként dolgozó nő a kuncsaftjai nevét írta.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság december elején a Borsonline-nal közölte, hogy emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.