Középiskolánál árult drogot egy férfi Miskolcon

Az ügyben vádat emelt a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség.

MTI
2017. 12. 28. 8:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint a Miskolci Járási és Nyomozó Ügyészség amiatt emelt vádat a férfi ellen, mert oktatási épület területén, illetve annak közvetlen környezetében kereskedett új pszichoaktív anyaggal, amelyet maga is fogyasztott.

A férfi Miskolcon a kábítószer-fogyasztók között jól ismert elosztónak számított, 2016-ban és 2017-ben Miskolc területén többeknek adott el kristály fantázianevű, kábító hatású anyagot adagonként 2000–5000 forintért, megélhetését ebből fedezte. Többször előfordult, hogy 15 éves középiskolásoknak az oktatási intézmény előtt árulta a szert.

A férfi közúti ellenőrzésen bukott le, autójában kristályos port és digitális mérleget találtak. A lefoglalt anyag új pszichoaktívnak minősül, és forgalmazása bűncselekmény – közölte az ügyészség.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.