Megölték Fannit, de a holtteste még nincs meg

Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a BRFK.

Kovacsik Ágnes
2017. 12. 05. 15:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a valóságshow-ból ismert Novozánszki Fanni ügyében. A nőt a rendőrség továbbra is eltűnt személyként keresi – közölte a BRFK a kormányközeli Borsonline-nal, amely azt jelenti, hogy a holttest még nem került elő. Lapunk hiába kereste a rendőrséget, a Magyar Nemzet nem kapott választ.

A huszonnégy éves Novozánszki eltűnésével kapcsolatban a hírek szerint korábban már őrizetbe vettek egy volt MSZP-s képviselőjelöltet.

Korábban a Blikk információi alapján megírtuk, hogy a ValóVilágból ismert Novozánszki Fanni már nincs életben. A Blikknek a tragikus hírt az eltűnt nő édesanyja is megerősítette. A lap arról számolt be, hogy úgy tudják, Novozánszki Fanni szüleit behívták a rendőrségre, ahol elmondták nekik, hogy információik szerint a lányuk halott. A nő édesanyja később az RTL Klub Story Extra című műsorának azt is elmondta, a rendőrök noha még nem találták meg a holttestét, bizonyos nyomok miatt „99,9 százalék” biztos, hogy lánya elhunyt.

A nő november 20-án tűnt el otthonából, édesanyja szerint pedig az azt megelőző időszakban egyre szokatlanabbul viselkedett. Az eltűnés körülményei is gyanúsak voltak: magára hagyta kutyáit, a lámpák égve maradtak, és találtak elásva egy fekete noteszt, amelybe a hírek szerint prostituáltként dolgozó nő a kuncsaftjai neveit írta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.