Nem tudja a túlélő, hogy miért lőttek rájuk az M5-ös autópályán

A férfit megműtötték, stabil az állapota.

MN
2017. 12. 05. 20:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb részletek derültek ki az M5-ös autópályán történt hajnali gyilkosságról. Az RTL híradója úgy tudja, két ismeretlen férfi intette le az osztrák rendszámú, ezüstszínű Fordot, amikor kihajtott az autópálya csengelei pihenőjéről.

Ahogy az autó megállt a gyorsítósávban, a támadók azonnal fegyvert rántottak, rálőttek a bent ülőkre, és elmenekültek. A sofőr azonnal meghalt, a mellette ülő negyvenöt éves férfit pedig két lövés érte, az egyik a hasán, a másik a lábán sebesítette meg.

A híradó úgy tudja, a meglőtt férfit megműtötték, stabil az állapota. A nyomozóknak azt mondta, nem tudja miért támadták meg őket, semmit sem vittek el tőlük.

A rendőrség kihallgatta a pihenőhelyen várakozó kamionosokat is, de az RTL szerint senki sem látott és hallott semmit.

A híradó szerint a rendőrségi közlemény megfogalmazása, miszerint „forró nyomon nyomoznak”, azt jelentheti, hogy kaptak használható személyleírást, vagy hogy a sztráda forgalmi kamerái rögzítettek jó minőségű képeket a támadók kocsijáról.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.