Nyitva felejtett lakásból loptak, keresi őket a rendőrség

A sértett a lakásában tetten érte a tolvajokat, akik közül az egyik férfi bántalmazta őt.

MN
2017. 12. 29. 7:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrök keresik azt a két férfit, akik Soroksáron egy Sommás utcai lakásból loptak, valamint bántalmazták a hazaérkező sértettet. December 28-án délután fél három után léptek be a Budapest XXIII. kerület, Sommás utcai nyitva felejtett lakásba, ahonnan mobiltelefont, kézi szerszámokat és két darab dísz szamurájkardot loptak el. A sértett a lakásában tetten érte a tolvajokat, akik közül az egyik férfi bántalmazta őt, majd elmenekültek a helyszínről.

Az egyik férfi 30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú, fekete, rövid hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete bőrdzsekit és farmernadrágot viselt. A másik férfi 20 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú, barna hajú, aki a bűncselekmény elkövetésekor fekete bőrdzsekit és farmernadrágot viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikákon látható személyeket felismeri, a tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-461-8100 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.