Pincébe zárta és bántalmazta alkalmazottját három férfi Győrben

Fémcsővel és bottal verték meg a sértettet. A gyanúsítottak előzetesbe kerültek.

MN
2017. 12. 11. 18:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előzetes letartóztatásba került három férfi, aki Győrben bezárt egy nőt üzlete pincéjébe, és ott bántalmazta – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint december 8-án érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy egy nőt a munkaadói bezártak egy pincehelyiségbe, és ott bottal, valamint egy fémrúddal bántalmazták.

A rendőröknek a sértett elmondta, hogy egy győri üzletben dolgozik, ahol a munkaadói december 7-én este egy órával korábban bezárták a boltot, kolléganőit hazaengedték, majd a ruházatát, valamint a csomagját ellenőrizték. Ezt követően arra kényszerítették, hogy lemenjen velük a pincébe, ahol fémcsővel, bottal, valamint különböző eszközökkel végtagjain, illetve felsőtestén ütlegelték állítólagos tartozása miatt. A bántalmazást követően mobiltelefonját, bankkártyáját és a kulcsait elvették, majd elengedésekor bántalmazói őt – és rajta keresztül a családtagjait – életveszélyesen megfenyegették, ha a történtekről a hatóságokat értesíti. A nő az ütlegelés következtében bordatörést szenvedett.

A rendőrök december 8-án elfogták és a megyei rendőr-főkapitányságra előállították a bűncselekmény feltételezett elkövetőit. Egy 38, egy 26 és egy 43 éves budapesti férfival szemben személyi szabadság megsértése, súlyos testi sértés, valamint zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozók mindhárom férfit – őrizetbe vételük mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra, amelyet a járásbíróság december 10-én kelt határozatában elrendelt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.