Salgótarjáni gázolás: előzetesbe került a gyanúsított

A férfi december 23-án este a járdán gázolt halálra egy nőt.

MN
2017. 12. 28. 8:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a férfit, aki december 23-án este halálra gázolt egy gyalogost Salgótarjánban – közölte a Balassagyarmati Törvényszék sajtótitkára csütörtökön az MTI-vel.

Bolyós Gergő hozzátette: a 22 éves ságújfalui férfi a salgótarjáni Füleki úton, a kórház előtt hajtott fel a járdára, ahol elgázolt egy nőt. Ezt követően segítségnyújtás nélkül, a sérültet sorsára hagyva távozott a helyszínről. A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette.

A gázolót a rendőrök a baleset után két órával elfogták. A Balassagyarmati Járásbíróság döntése nem jogerős.

A Police.hu korábban arról számolt be: a nyomozás során megállapították, hogy a férfi a személygépjárművet a tulajdonos engedélye és tudta nélkül vitte el és okozott azzal balesetet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.