Tizenegyszeresen körözött férfit fogtak el Budapesten

Több bírósági és rendőri szerv, valamint a NAV is kereste V. Róbertet.

MN
2017. 12. 29. 16:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A járőrök elfogták Budapesten azt a férfit, aki ellen több elfogatóparancs volt kiadva csalás és költségvetési csalás bűncselekmények miatt – írja a Police.hu.

A tájékoztatás szerint a rendőrök csütörtökön a Margit körúton járőrözés közben, egy korábban kiadott körözés alapján felismerték V. Róbertet. A férfi próbálta leplezni kilétét, ezért semmilyen okmányt nem tartott magánál és az intézkedéskor valótlan adatok bediktálásával akarta a rendőröket megtéveszteni, sikertelenül. 

A férfi valós adatait még a helyszínen megállapították, ellene tizenegy elfogatóparancs volt kiadva. V. Róbertet több bírósági és rendőri szerv, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal is körözte csalás és költségvetési csalás bűncselekmények miatt.

A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.