Továbbra is eltűntként keresik a valóságshow-ból ismert Fannit

A rendőrség honlapján még elérhető a nyilvános körözés.

MN
2017. 12. 05. 11:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn mi is beszámoltunk arról, hogy a Blikk információi szerint a ValóVilágból ismert Novozánszki Fanni már nincs életben. A Blikknek a tragikus hírt az eltűnt nő édesanyja is megerősítette. A lap arról számolt be, hogy úgy tudják, Novozánszki Fanni szüleit behívták a rendőrségre, ahol elmondták nekik, hogy információik szerint a lányuk halott. Testét még nem találták meg, de biztosak benne, hogy már nincs életben.

A Police.hu oldalon viszont továbbra is elérhető a nyilvános körözés a lány adataival. A helyzet tisztázása érdekében megkerestük a rendőrséget, és megkérdeztük, tévesek voltak-e a hétfői értesülések. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

A nő november 20-án tűnt el otthonából, édesanyja szerint pedig az azt megelőző időszakban egyre szokatlanabbul viselkedett. Az eltűnés körülményei is gyanúsak voltak: magára hagyta kutyáit, a lámpák égve maradtak, és találtak elásva egy fekete noteszt, amelybe a hírek szerint prostituáltként dolgozó nő a kuncsaftjai neveit írta.

A huszonnégy éves Novozánszki eltűnésével kapcsolatban a hírek szerint korábban már őrizetbe vettek egy volt MSZP-s képviselőjelöltet, akit személyi szabadság megsértésével gyanúsítottak meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.