Frontális ütközésben meghalt egy nő Osztopánnál

A helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták a 6701-es utat Somogy megyében.

MTI
2018. 01. 31. 17:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy nő meghalt, amikor két gépkocsi összeütközött Osztopán külterületén szerda délután – tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t.

A közlés szerint a 6701-es úton történt a baleset, eddig tisztázatlan körülmények között. A baleset körülményeit a Fonyódi Rendőrkapitányság vizsgálja – közölték.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt írták, hogy a 24. kilométernél, Osztopán és Pamuk között karambolozott frontálisan a két személyautó.

Az egyik járműbe két ember beszorult, őket a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek. Egyikük később meghalt, másikuk állapota pedig súlyos, életveszélyes. A balesetnek van egy harmadik sérültje is – tették hozzá.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.