Győri postarablás: félmilliót kap a nyomravezető

Még keresik a férfit, aki múlt pénteken kirabolt egy postahivatalt. Grafikát tettek közzé az elkövetőről.

MN
2018. 01. 26. 6:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nettó 500 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki a Győrben elkövetett postahivatal elleni rablás kapcsán – írja a Police.hu.

A nyomozás jelenlegi adatai alapján egy ismeretlen férfi január 19-én 11 óra 20 perckor fegyverrel vagy annak utánzatával kirabolta a győri 6. számú postahivatalt.

A férfi az alkalmazottat megfenyegette és a bevétel átadására szólította fel. A dolgozó a fenyegetés hatására a kasszában lévő pénzt átadta, amivel az elkövető elmenekült a helyszínről.

Az elkövetőről a rendőrség közölte, hogy 

Egy grafikát is közzétettek a férfiról.

A nyomravezetői díj összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen.

A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, szükség esetén pedig az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz.

A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.