Két gyalogost is elgázolt egy autó Aszódon, egyikük meghalt

Nem kijelölt gyalogosátkelőn történt a baleset.

MTI
2018. 01. 22. 16:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két gyalogost gázolt el egy személyautó hétfő délután Aszódon, egyikük, egy férfi a helyszínen életét vesztette – közölte a rendőrség honlapján a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint délután három óra után történt a baleset, amelyben a másik gyalogos az elsődleges információk alapján csak könnyebb sérüléseket szenvedett. A helyszínelés idejére a négysávos úton a forgalom csak két sávon halad.

András Tamás megbízott rendőrségi szóvivő az MTI-nek elmondta, a gázolás Aszódon, a Pesti út 1. szám előtt, nem kijelölt gyalogosátkelőn történt. A rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit – tette hozzá a szóvivő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.