Meghalt a rákoskeresztúri lövöldözésben megsebesült fiatal édesanya

A kislányával a kezében menekülő nő életét nem sikerült megmenteni.

MN
2018. 01. 08. 15:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mint megírtuk, egy 26 éves férfi a szomszédok szerint szerelemféltésből támadt rá korábbi élettársa párjára egy távcsöves vadászfegyverrel. Az első lövések éjfél körül dördültek egy társasházi lakásban vasárnapra virradó éjjel, az amúgy békés Újlak utcában, ahol a fültanúk azt hitték, szilveszteri petárdák robbantak. Az első gyilkosság után a férfi a nőre is rálőtt, súlyosan megsebesítve. Az életét hiába próbálták megmenteni, hétfőn belehalt a sérüléseibe.

A lövöldözésnek ezzel már három áldozata van, mivel Cs. Norbert magával is végzett, miután meglőtte az édesanyát, aki kezében gyermekével próbált menekülni a lépcsőházban. Egy háztömbbel arrébb utolérte, egy szemtanú szerint megpróbálta a kocsija felé vonszolni a gyerekkel együtt. A nő megpróbált ellenállni, így végül a kétéves kislány szeme láttára fejbe lőtte a fiatal anyukát, ezután maga ellen fordította a fegyvert. A kislány megúszta sérülés nélkül, neki mellesleg nem a tettes és nem is az első áldozat volt az édesapja a 24.hu szerint.

A Magyar Nemzetnek arról számoltak be a lakók, hogy az édesanya állapotát több mint egy óráig próbálták stabilizálni a mentősök, életveszélyes állapotban került a kórházba, ahol végül nem sikerült segíteni rajta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.