Sírásó terítette a drogot, milliókat keresett vele

A rendőrök házkutatást tartottak a férfi lakásán. Több ezer adag kábítószergyanús anyag került elő.

MN
2018. 01. 20. 8:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

2500 adagnak megfelelő kábítószergyanús anyagot foglaltak le, és több millió forintot találtak a rendőrök egy budapesti sírásónál – írja honlapján a rendőrség.

A XVIII. kerületi rendőrkapitányság kábítószer-terjesztés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított egy pestszentlőrinci férfi, a 49 éves K. L. ellen.

Január 18-án a férfi lakásán házkutatást tartottak a nyomozók, és lefoglaltak 2500 adag kábítószergyanús anyagot, 154 tablettát, növényőrlőket és mérleget. Az 1608 gramm növényi származékot, a 791 gramm fehér port és a tablettákat szakértő vizsgálja.

Az egyik fővárosi temetőben dolgozó férfi ottani öltözőszekrényéből 3,5 millió, otthonából pedig több mint 4 millió forint került elő. K. Lászlót – akit a házkutatással egy időben a munkahelyén fogtak el – őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki, és kérték előzetes letartóztatását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.