Testi sértés, emberkereskedelem és kerítés miatt körözték a magyar férfit

Osztrák rendőrök fogták el a 24 éves férfit.

MN
2018. 01. 29. 9:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az osztrák hatóságok elfogtak egy emberkereskedelemmel, kerítéssel és testi sértéssel gyanúsított magyar férfit Felsőőr (Oberwart) körzetében – írja az MTI a rendőrség közlése alapján.

A beszámoló szerint a 24 éves, Ausztriába tartó férfit a csajtai (Schachendorf) határátkelőnél állították meg ellenőrzésre vasárnap. Ekkor derült ki, hogy elfogatóparancsot adott ki ellene a müncheni ügyészség. A férfit a kismartoni (Eisenstadt) fogdába szállították, ahol addig marad, amíg ki nem adják Németországnak.

Az osztrák rendőrség ugyancsak vasárnap egy másik gyanúsítottat is őrizetbe vett a miklóshalmai (Nickelsdorf) határátkelőnél. Az ellenőrzésnél kiderült, hogy a 30 éves szerb férfit a bécsi ügyészség tolvajlás és betöréses lopás miatt körözi. Őt Bécsbe vitték, a josefstadti fogházba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.