Több mint négy kiló kábítószert foglaltak le a rendőrök Zalában

A 34 éves férfi termesztette és árulta is a kábítószert.

MN
2018. 01. 26. 9:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kábítószerárust és -termesztőt kaptak el a zalai rendőrök csütörtök este fél hét körül. Zalalövőn, a Kossuth Lajos utca és a Hősök utca kereszteződésénél ellenőrizték egy Mazda sofőrjét és utasát. Az átvizsgáláskor a 34 éves férfi kabátjából alufóliába csomagolt kábítószer került elő. A nyomozók házkutatást is tartottak a gyanúsított lakásán, ahol további, több mint négy kilogramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket és a kábítószer szárításához használatos tárgyakat találtak és foglaltak le. A rendőrök megállapították, hogy a férfi 2017 szeptembere óta rendszeresen adott át marihuánát ismerőseinek.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, őrizetbe vétele mellett indított nyomozást a 34 éves zalalövői férfival szemben – írja a rendőrség a honlapján.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.