Eltűnt egy veresegyházi fiú

Marton Lajos Gergő körülbelül 176-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű.

MN
2018. 02. 02. 14:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Marton Lajos Gergő veresegyházi lakost keresi a rendőrség. A fiatalkorú fiú 2018. február 1-jén éjjel egy Budapest-Nyugati pályaudvarról induló személyvonatról távozott ismeretlen helyre, és azóta nem tudnak róla semmit – írja honlapján a rendőrség.

Marton Lajos Gergő körülbelül 176-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű. Kissé hullámos, középhosszú haja ugyancsak barna. Bajuszt visel, ápolt kinézetű.

Eltűnésekor a fiú fekete színű bőrkabátot viselt lila színű kapucnis felsővel, amelyen fehér halszálkaminta látható. Marton Lajos Gergőt kék színű farmernadrágban, világosbarna színű, csatos és fűzős katonai bakancsban látták utoljára. Zöld színű málhazsákot vitt magával, és fekete, fémkeretes olvasószemüveget viselt.

A gödöllői rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiút felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval bír, jelentkezzen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-1/236-2883-as telefonszámot vagy a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámot, továbbá a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.