Kettős emberölés lett a vége a veszekedésnek

Élettársát és annak nőtestvérét is meggyilkolta egy férfi Kenézlőn.

MN
2018. 02. 24. 9:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két asszonyt megölt egy férfi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Kenézlőn, két hete. A gyanúsítottat elfogták, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indult eljárás ellene – közölte Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Hozzátette: a gyanúsított egyik hozzátartozója péntek délután értesítette a rendőrséget, hogy az 50 éves férfi megölte élettársát és az asszony nőtestvérét. A gyanúsítottat a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszaburán elfogták és Miskolcra vitték.

A borsodi nyomozók megállapították, hogy a bűncselekmény két hete történt, feltehetően az érintettek közötti szóváltás miatt. A férfi a vita hevében egy – a rendőrség által meg nem nevezett – eszközzel olyan erővel bántalmazta a két nőt, hogy mindkettő a helyszínen meghalt. A támadó ezután tiszaburai rokonaihoz menekült, ahol végül a rendőrök elfogták.

A rendőrség kezdeményezte a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.