TEK-esek fogták el a többszörösen körözött férfit Napkoron

Az 53 éves T. Miklós két éve bujkált a hatóság elől.

MN
2018. 02. 07. 15:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két éve bujkált a hatóság elől egy férfi, akit a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének bevonásával kedd éjjel fogtak el a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Napkoron – írja a Police.hu.

Az 53 éves T. Miklós ellen a Nyíregyházi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a korábbi – lopások miatt jogerősen kiszabott – szabadságvesztés büntetéseinek letöltését önként nem kezdte meg.

A rendőrség információi szerint a négyszeresen körözött férfi fegyverrel rendelkezett, ezért az elfogást a TEK speciálisan képzett munkatársai hajtották végre. A rendőrök a férfi elfogása után tartózkodási helyén házkutatást tartottak és egy fegyvert lefoglaltak. Emiatt a Nyíregyházi Rendőrkapitányság szakértő bevonásával, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

A rendőrök T. Miklóst jogerősen kiszabott büntetésének megkezdése érdekében a Nyíregyházi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.