Több ezer hamis nyugtatóval bukott le Röszkén egy szerb férfi

A szállítmányt a sebességváltó alá, a kesztyűtartó mögé, valamint a két első ülés támlájába rejtették.

MN
2018. 02. 05. 9:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tizennyolcezer darabos hamis gyógyszerszállítmányt találtak a pénzügyőrök Röszkén egy szerb autóban – tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) hétfőn az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóság sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök kockázatelemezés alapján egy belépésre jelentkező szerb férfi autójának tüzetes ellenőrzése mellett döntöttek. A sebességváltó alól, a kesztyűtartó mögül, valamint a két első ülés támlájából összesen 18 ezer darab, különböző – Magyarországon nem engedélyezett – nyugtatók márkajelzésével ellátott gyógyszer került elő.

A pénzügyőrök a több százezer forint értékű gyógyszerszállítmányt lefoglalták, a szerb férfi ellen egészségügyi termék hamisítása miatt feljelentést tettek – tudatta az alezredes.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.