Villamoson mutogatta a nemi szervét egy szatír Budapesten

A 30 éves férfi több alkalommal is letolta a nadrágját a 4-es, 6-os villamoson. Vádat emeltek ellene.

MN
2018. 02. 05. 9:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeméremsértés vétsége miatt vádat emelt a Budapesti VI. és VII. kerületi ügyészség azzal a 30 éves férfival szemben, aki tavaly februárban egy budapesti villamoson mutogatta magát – derült ki az ügyészség közleményéből.

A vádirat szerint a férfi tavaly február 22-én délután a 4-es 6-os villamoson (Wesselényi utca és Király utca közötti szakaszon) letolta a nadrágját, majd nemi szervét több alkalommal egy mellette utazó nőhöz érintette. Az utasok észrevették, mit művel a férfi és feltartóztatták a rendőrség kiérkezéséig.

Másfél hónappal később a férfi megismételte akcióját ugyanazon a villamos szakaszon. A vád szerint a vádlott ekkor is letolta a nadrágját, majd a nemi szervét több alkalommal egy mellette utazó nőhöz érintette. Ez esetben azonban nem az utasok, hanem a villamoson tartózkodó rendőrök vették észre, hogy a férfi elővette a nemi szervét.

Az alábbi videón a szatír tavaly áprilisi elfogása látható:

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.