Díler és vásárlója bukott le Ferencvárosban

Házkutatást tartva az árusító lakásán több helyen többféle drogot találtak a rendőrök.

MN
2018. 03. 26. 6:42
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Múlt hét csütörtökön dél körül a Készenléti Rendőrség járőrei figyeltek fel egy férfira, aki kábítószergyanús anyagot adott át egy vásárlójának. A rendőrök a 33 éves budapesti N. Róbertet és a 38 éves budapesti E. Józsefet elfogták, és előállították a ferencvárosi kapitányságra. A kerületi nyomozók N. Róbert ferencvárosi lakcímén még aznap este házkutatást tartottak és különböző rejtekhelyeken – befőttes üvegben, dobozokban – összesen 19 darab tablettát, négy gramm hasisgyantát és 218 gramm marihuánát találtak és foglaltak le. E. Józsefet kábítószer-birtoklás miatt, N. Róbertet kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói N. Róbertet őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, E. József szabadlábon védekezik – írja a Police.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.