Elfogták a férfit, aki Zuglóban zaklatott egy nőt

Az utcán ismerték fel a fiatalt. További öt nő sérelmére követett el hasonló cselekményt.

MN
2018. 03. 03. 9:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elfogták a zuglói szeméremsértő fiatalt, a körzeti megbízottak az utcán ismerték föl – írja a Police.hu.

A rendőrség tájékoztatása szerint a 17 éves budapesti fiú csütörtökön 12.20-kor a főváros XIV. kerületében, a Nagy László téren viselkedett szeméremsértő módon egy nővel. Pénteken a nyomozási cselekmények során beszerzett felvételek és a személyleírás alapján a zuglói rendőrök a Columbus utcában ismerték föl; elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A rendelkezésre álló adatok szerint további öt nő sérelmére követett el hasonló cselekményt Zuglóban.

Szeméremsértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették, és javasolták előzetes letartóztatását. A zuglói rendőrök kérik, hogy akiknek sérelmére az elfogott 17 éves fiatalemberrel kapcsolatba hozható hasonló cselekményt elkövettek, tegyenek bejelentést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.