Fegyvereket foglalt le a TEK Szentegáton

A két gyanúsított beismerő vallomást tett.

MN
2018. 03. 24. 10:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több fegyvert foglaltak le a rendőrök két házban a Baranya megyei Szentegáton – közölte szombaton honlapján a rendőrség. Tájékoztatásuk szerint felkérésükre a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége még pénteken elfogott egy 47 éves helyi férfit, valamint egy szintén helyi, 31 éves nőt az említett településen.

A házkutatások során egy távcsöves puskát, hangtompítót, több kézifegyvert vagy annak utánzatát, továbbá lőszereket foglaltak le; tulajdonosaiknak nem volt engedélyük ezekre.

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a Szigetvári Rendőrkapitányság a gyanúsítottak ellen, akik beismerő vallomást tettek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.