Fegyverrel támadtak parkolóőrökre Pécsett

Egy kocsit akartak ellenőrizni, amikor a jármű vezetője egyiküket megütötte, utána került elő a fegyver.

MTI
2018. 03. 21. 21:24
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A három parkolóőr egy személygépkocsit akart ellenőrizni a pécsi Lánc utcában, amikor a jármű vezetője egyiküket megütötte. A sofőr ezután elővett egy „fegyvert, vagy annak utánzatát”, és feltehetően gumilövedékekkel több lövést is leadott a parkolóőrökre, majd elmenekült – írta a rendőrség.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 32 éves pécsi férfit másfél órán belől a elfogták, gépkocsiját lefoglalták. A férfi gyanúsítotti kihallgatása folyamatban van – közölték.

A Pécsi Újság.hu információi szerint két parkolóőr és egyikük barátja könnyebben megsérült. Őket kórházba vitték – írta a hírportál.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.