Halálos baleset történt az M3-ason és az M7-esen

Ugyancsak szerdán Budapesten három autó ütközött, egy ember – nem a baleset következtében – életét vesztette.

MN
2018. 03. 14. 17:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálos balesetekről adott tájékoztatást szerda délután, a Police.hu oldalon a rendőrség.

Mint írják, egy autó Budapest felől az M3 autópályán közlekedett, amikor a sofőr a 182. kilométerszelvénynél – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról, járművével átszakította a szalagkorlátot, majd az árokba csapódott. A járművet vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt rendőrök a Budapest felől érkezőket a polgári csomópontnál a 35. főútra terelik.

Székesfehérvár térségében is baleset történt: három személygépjármű ütközött össze az M7 autópálya 59. kilométerszelvényében, a Siófok felé vezető oldalon. A balesetben két ember megsérült, közülük egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a leállósávon halad.

Budapest XI. kerületében, a 6. főút és a Kőtár utca kereszteződésében is három autó ütközött szerda délután. Egy ember elhunyt – a helyszínelés során megállapították, hogy nem a baleset következtében.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.