Javítják a burkolatot: 14 kilométeres a dugó az M1-esen

Aki teheti, az 56. kilométernél lévő Tatabánya-Óváros csomópontnál térjen le az 1. főútra.

MN
2018. 03. 24. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1 autópályán Budapest felé, a 42. kilométernél burkolatjavítás miatt csak a belső sávban lehet közlekedni, emiatt 14 kilométeres torlódás alakult ki – közölte szombaton az MTI-vel a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Javasolták a tájékoztatásban, hogy aki teheti, az 56. kilométernél lévő Tatabánya-Óváros csomópontnál térjen le az 1. főútra, majd Bicskénél hajtson vissza a pályára. Az M1 Bicske–Tatabánya közötti részén Hegyeshalom felé három hosszabb szakaszon, míg Budapest felé egy 2,5 kilométeres szakaszon a külső sávon van korlátozás, burkolathibák miatt. Ezért a 39. és 53. kilométer között mindkét oldalon lassabb haladásra, hosszabb menetidőre, valamint csúcsforgalomban az 1. főúton is erős forgalomra készülhetnek az autósok – hívták föl a figyelmet a közleményben.

A tranzitforgalom a szokásosnál is nagyobb, a korlátozásokon kívül is telítettebbek a sávok, ezért utazás előtt érdemes tájékozódniuk a közlekedőknek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.