Tömegszerencsétlenség Szegeden, 12 sérült

Lezárták a Csongrádi sugárutat, ahol egy trolibusz autóval és villanyoszloppal is ütközhetett.

MN
2018. 03. 08. 8:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ketten súlyosan, tízen könnyebben megsérültek, amikor személygépkocsival karambolozott, majd villanyoszlopnak csapódott egy trolibusz csütörtök délelőtt Szegeden a Csongrádi sugárúton – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

Huber Krisztián közölte, az elsődleges adatok szerint egy személyautó sofőrje röviddel fél 9 után úgy kanyarodott rá a főútra, hogy nem adta meg az elsőbbséget, ezért egy épp odaérkező trolibusznak ütközött. A troli sofőrje félrekormányozta járművét, majd egy villanyoszlopnak ütközött.

A személyautóban nem sérült meg senki, a helyi járaton tízen könnyen, ketten pedig súlyosan sérültek. A baleset körülményeit a rendőrség büntetőeljárás keretén belül vizsgálja – tudatta a főhadnagy.

A műszaki mentés és helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták – kerülni a környező utcák irányába lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.