Folytatják a nyomozást a Fenyő-gyilkosság ügyében

Portik Tamást korábban gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség.

MN
2018. 04. 10. 13:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda 2017. október 31-e óta folytatja a nyomozást a Fenyő János sérelmére 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében. Az eljárás célja a korábbi nyomozás során ismeretlenül maradt megbízó személyének megállapítása – olvasható a rendőrség közleményében.

A nyomozást a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi Osztálya végzi.

Az eljárás során a nyomozó hatóság 2018. március 22-én gyanúsítottként hallgatta ki a jelenleg jogerős szabadságvesztését töltő 50 éves Portik Tamás magyar állampolgárt.

Portik Tamást a Fenyő-gyilkosságban felbujtóként, harmadrendű vádlottként ítélték el, 13 évet kapott. Portik állítja, az ukrán maffia volt a felbujtó, nem ő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.