Nagyszombaton rabolták ki a zsámbéki templomot

A „Községünk szegényei részére” feliratú perselyt feszítették fel.

MN
2018. 04. 01. 13:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Két budapesti férfi nagyszombatot választotta ideális időpontnak a zsámbéki templom kifosztására. A „Községünk szegényei részére” feliratú perselyt feszítették fel, és a benne talált adományozott pénzt elvitték, de nem sokáig örülhettek neki.

Szombat 11 óra körül mentek be a templomba, majd egy Ford típusú személygépkocsival távoztak a helyszínről. Az esetről történt bejelentést követően a budaörsi rendőrök a gépkocsival közlekedő férfiakat 11 óra 15 perc körül az M1-es autópálya 17. kilométerszelvényében megállították, elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. A nyomozók a budapesti lakosoktól a bűncselekményből származó készpénzt lefoglalták. 

A Budaörsi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a 48 éves és az 50 éves férfi ellen.  

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.