Keresés
Magyar Nemzet
2019. szeptember 17., kedd, Zsófia napja

Címke: Országgyűlési választás 2018

4 cikk 1/1 oldal

Gyurcsány és a „zsé”

„Ferenc testvér” jól ismeri a mára darabjaira hullott, szétrohadt MSZP végső ledarálásának egyszerű módszereit, tudja mi az, ami még motiválja őket.

Keménymag: Az ellenzéknek egy éve gyakorlatilag mormota nap van

Egy évvel ezelőtt nyerte meg a Fidesz-KDNP pártszövetség egymás után harmadszor is kétharmados többséggel a parlamenti választásokat. A Hír TV Keménymagja felidézte a pártok vezetőinek akkori nyilatkozatait, és visszatekintettek az elmúlt évükre is. Dezse Balázs összegzése szerint „Az ellenzéknek egy éve gyakorlatilag mormota nap van.”

Kiadta Hegedűs Lórántné mandátumát az NVB Gyüre Csabának

A Nemzeti Választási Bizottság (NVB) hétfőn kiadta a Hegedűs Lórántné (Jobbik) lemondása miatt megüresedett országgyűlési képviselői mandátumot, Gyüre Csaba a határozat jogerőre emelkedése után teheti le képviselői esküjét.
4 cikk 1/1 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Oldalainkon sütiket használunk a jobb működés érdekében. Adatvédelmi nyilatkozatunkból tájékozódhat az Ön adatainak védelméről. Adatvédelmi nyilatkozatunkat itt olvashatja el.