Keresés
Magyar Nemzet
2020. október 20., kedd, Vendel napja
HÍR TV – SajtóklubHol máshol, mint Franciaországban...

Címke: szabadfogás

15 cikk 1/2 oldal

Szabadfogás: A katonák értik a problémát

Orbán Viktor a londoni NATO-csúcs után azt nyilatkozta, hogy a NATO először mondta ki, hogy a délről érkező tömeges migráció biztonsági kihívást jelent, és a szövetségnek foglalkoznia kell ezzel a kérdéssel.

Valóban beavatkoznak külföldről Magyarország belügyeibe?

A Szabadfogásban Nagy József a 24.hu újságírója, Lentulai Krisztián a Karc FM műsorvezetője, Kukorelly Endre író, Jeszenszky Zsolt politikai hobbista, Nagy Attila Tibor a Méltányosság Politikai Központ elemzője és Pesty László dokumentumfilm-rendező mondta el véleményét az aktuális politikai kérdésről.

Szabadfogás: Míg Karácsony 93 fát kivágatott, addig Tarlós tízezer facsemetét ültetett

A Szabadfogás műsorában Huth Gergely műsorvezető iparkodott kordában tartani a Hír TV stúdiójába meghívott féltucat vendéget, akik más-más világlátás képviselve, ki-ki a saját vérmérsékletének megfelelően igyekezett reagálni az adásban felvetett témákra, és értelmes diskurzust folytatni a politika sokszor értelmetlennek tűnő jelenségeiről. Kereki Gergő a Mandiner.hu főszerkesztő-helyettese, Kálomista Gábor filmproducer, Pesty László dokumentumfilm-rendező, Nagy Attila Tibor a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője, Nagy József a 24.hu újságírója, és Kukorelly Endre író-költő gondoskodtak róla, hogy a műsor ideje alatt egy percre se támadjon kínos csönd a felvételt rögzítő kamerák előtt.

Szabadfogás: Magyar vállalkozás lehet a piac egyik fontos szereplője

A Hír TV Szabadfogás című műsorában Huth Gergely moderálása mentén Nagy József, a 24.hu újságírója, Jeszenszky Zsolt „politikai hobbista”, Kukorelly Endre író, Kereki Gergely, a Mandiner főszerkesztő helyettese, Nagy Attila Tibor, a Méltányosság Politikaelemző Központ elemzője és Pesty László dokumentumfilmes a hazai közélet és politika aktuális eseményeit vitatták meg, tabuk és a politikai korrektség kényszerű korlátjai nélkül.

A trágárság immáron sava-borsát képezi a politikának

Orbán Viktor hatékonynak mondható, abból a szempontból mindenképpen, hogy végül is a magyar kormány számára a valóban elfogadhatatlan Timmermansnak és Webernek a sikerét sikerült megakadályozni.
15 cikk 1/2 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …