Keresés
Magyar Nemzet
2020. április 6., hétfő, Vilmos, Bíborka napja
HÍR TV - Bayer show:Aljas támadások

Címke: zaklatás

27 cikk 1/3 oldal

Migránsok terrorizálták az erdélyi vonat utasait

Óriási felháborodást váltottak ki a közösségi hálón kommentelők körében azok az amatőr videófelvételek, amelyeken három migráns zaklatja, és több alkalommal is ki akarja rabolni egy vonat utasait.

Mexikó szerint La Paz-i nagykövetségét sorozatosan zaklatják a bolíviai hatóságok

A mexikói külügyminisztérium keddi nyilatkozatában panaszolta, hogy La Paz-i nagykövetségét sorozatos zaklatások érik a bolíviai hatóságok részéről arra hivatkozva, hogy e diplomáciai képviselet Evo Morales lemondatott korábbi bolíviai államfő kormányapparátusának több körözött tagjának nyújt menedéket.

Gréczy Zsolt lemond parlamenti mandátumáról

A zaklatási botrányba keveredett Gréczy Zsolt péntek délután tájékoztatta Gyurcsány Ferenc pártelnököt a lemondásáról. Mandátumát listáról szerezte, így annak betöltéséről a DK elnöksége dönt.

Tovább dagad Gréczy Zsolt zaklatási botránya

A DK-s politikus botrányának egyelőre sem saját, sem más ellenzéki pártban és a balliberális médiában sincs különösebb viss­z­hangja, ő maga pedig áldozatnak tartja magát.
27 cikk 1/3 oldal
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Részletes leírás …