Megérkezett a MagSafe-alapú powerbank

Egy könnyű, mágneses, 5000 mAh-s akkumulátor lett az Anker 621, iPhone-ok hátuljára való.

Forrás: Origo.hu2022. 08. 30. 10:36
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy könnyű, mágneses, 5000 mAh-s akkumulátor lett az Anker 621, iPhone-ok hátuljára való.

Az Amazonon már több régióban is felbukkant az Anker új, 621-es mágneses akkumulátora. Ez 5000 mAh-s kapacitást és 7,5 wattos töltést kínál, a legújabb iPhone-okkal kompatibilis, ami az iPhone 12 és 13 szériákat jelenti. Azt nem közölték, hogy mennyi idő a mobilokat teljesen feltölteni – olvasható az Origó cikkében.

A hangsúly inkább a termék apró, 105×67×11 mm-es méretén van, a 142 grammos kütyü ezt MiniCell technológiával érte el. Mivel mágneses a termék, ezért rögzíthető a mobil hátlapján, és zsebben így is elfér.

A mágnesek ráadásul elég erősek ahhoz, hogy az iPhone hátlapján a termék ne mozduljon el, a töltés ne szakadjon meg. Az eszköz maga USB-C kábelen tölthető, 50 dollárba kerül.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.