Jó hírt kaptak a márka okosóráinak tulajdonosai

Az előző modelleken is elérhetők lettek a a következő generációs okosórák számlapjai.

Forrás: Origo.hu2022. 08. 29. 8:12
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch 4 Classic modelleken is elérhetőek lettek a Samsung Galaxy Watch 5 okosórák számlapjai – olvasható az Origo cikkében.

A Samsung idővel általában a régebbi okosóráira is kiadja az új modellek számlapjait vagy azok egy részét, bár általában a testre szabhatósági beállítások nélkül.

 Most a Galaxy Watch 4 és a Galaxy Watch 4 Classic modellek tulajdonosai örülhetnek: a Galaxy Watch 5 és a Galaxy Watch 5 Pro számlapjai bekerültek a Galaxy Wearable appba, így kipróbálhatóak az előző modelleken.

Ez persze azt is jelenti hogy a még régebbi Samsung okosórákra nem érhetőek el, ahogy már Wear OS rendszerű órákra sem. Összesen 6 új számlapról van egyébként szó, ezek használatával még trendibb lehet bármelyik modell, hiszen a legújabbra hasonlít majd.

A One UI Watch 4.5 felület (ami a Wear OS 3.5-re épít) stabil kiadása egyébként még várat magára a tavalyi Samsung órákon, de a sok béta alapján már nincs messze a megjelenés.

Az eredeti cikk IDE kattintva érhető el.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.