Nagyon jó ötlet a hordozható projektor, de még van hova fejlődnie

A Samsung az év elején bejelentette, hogy egy kompakt, könnyen hordozható, de az ígéretek szerint remek képminőséget produkáló, okosfunkciókkal kitömött projektorral lép színre – írja az Origo.

Forrás: Origo2022. 08. 16. 16:13
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ez a Samsung The Freeystyle, és a termék várakozásoknak megfelelően végül a boltokba került, és Magyarországra is befutott. Mindenképpen szerettük volna megnézni élőben, működés közben, hogy megnézzük, hogy a szép ígéretekből a valóságban mi igaz. 

A The Freestyle már a formájával felkelti a figyelmet, hiszen egyáltalán nem úgy fest, mint egy tradicionális projektor, sokkal inkább hasonlít egy lámpára. A legtöbb vetítőnél lényegesen kisebb, ugyanis 10,2 centi széles, és csupán 17,2 centiméter magas, a súlya pedig kevesebb, mint egy kilogramm. Ennek köszönhetően akár kézben is elvihetjük bárhova, tehát kifejezetten mobil eszközről van szó. 

 

A speciális kialakítás egyik előnye, hogy viszonylag szabadon mozgatható, így gyakorlatilag bármilyen irányba vetíthetünk vele.

 

Nem csak egyenesen, a már megszokott módon, hanem akár a plafonra vagy ferde felületre is akár. Ebben az is segít, hogy a modell nagyon fejlett trapéz korrekció technológiával rendelkezik, és az elektronika képes magától téglalap alapú képet létrehozni az érzékelők által mért adatok gyors feldolgozását követően.

A teljes cikket ITT olvashatja tovább.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Samsung)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.