Itt vannak a holnapi lottósorsolás nyerőszámai a hat és fél milliárdért, a mesterséges intelligencia szerint

Szombaton kiderül, hogy jól tudta-e a választ a ChatGPT.

Forrás: Kemma2024. 10. 18. 19:04
Budapest, 2020. január 3.
Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási mûsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-tõl megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyõkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különbözõ lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható.
MTI/Máthé Zoltán
illusztráció Fotó: MTI/Máthé Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kevesebb, mint 6,525 milliárd forintot nyerhetnek a szerencsések a 42. héten, ugyanis pontosan ennyi pénzzel lesz gazdagabb, akinek sikerül eltalálni az ötös lottó nyerőszámait – írja a Kemma, amely a mesterséges intelligencia segítségét kérte a milliárdok felé vezető macskaköves úton. 

Pontosan azt kérdezték a mesterséges intelligenciától, hogy melyek lesznek a szombati nyerőszámok, de mielőtt pontos választ adott volna a kérdésre, a ChatGPT felhívta a szerkesztőség figyelmét arra, hogy a lottószámok húzása teljesen véletlenszerű, így azokat pontosan megjósolni lehetetlen. Még egyszer megkérték tehát, így nem volt választás, végül megadta azt az öt számot, amelyek ezúttal nyerők lehetnek. Ezek az alábbiak: 

  • 7
  • 14
  • 28
  • 35
  • 44

Emlékeztettek arra is, hogy 2023-ban egy thaiföldi férfi szintén a ChatGPT-t kérdezte a lottó nyerőszámaitól, ami talán még nem annyira meglepő, azonban az, hogy végül nyert is azokkal a számokkal, talán némi reményre ad okot. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.