Olyan karbantartás jön a Telekomnál, amiről nem ártana tudnia

A Magyar Telekom informatikai rendszerének ütemezett karbantartása miatt nem lesz elérhető a Telekom alkalmazás, a Telekom-fiók, a telekom.hu és az üzleti önkiszolgáló portál október 22-én kedden 22 órától várhatóan október 23-án szerdán 18 óráig – közölte a szolgáltató pénteken az MTI-vel.

Forrás: MTI2024. 10. 18. 14:35
Young,Business,Man,Standing,Indoors,,Holding,Mobile,Phone,,Typing,Text
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 1414-es lakossági és a 1400-s üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll rendelkezésre, és a várakozási idő is az átlagosnál hosszabb lehet.

Az informatikai rendszerek ütemezett karbantartása nem érinti a mobil- és az otthoni szolgáltatások működését, a Telekom ügyfelei a mobil díjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások is működni fognak – hívták fel a figyelmet.

A tájékoztatás szerint a Mobil Vásárlás alkalmazás és roamingszolgáltatások is a megszokott módon működnek majd, azonban a havidíjas ügyfelek a mobilvásárlási egyenlegüket nem tudják feltölteni a leállás alatt.

A havidíjas mobil- és Domino-ügyfelek a karbantartás ideje alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítőket az érintett mobilhívószámon sms-ben, a kívánt adatcsomag kódjának beírásával bekapcsolhatják belföldről és roaminghelyzetben egyaránt.

A Domino-ügyfeleknek azt tanácsolja a cég, hogy ha egyenlegüket az online felületen szeretnék feltölteni, azt még a leállás előtt tegyék meg, és ha ekkor járna le az éves adategyeztetésük határideje, azt időben végezzék el.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.