Helikopterrel érkezett Somorjára Bill Gates

A világ leggazdagabb embere a lányát nézte meg egy díjugrató versenyen a felvidéki városban.

MN
2017. 09. 02. 12:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szlovákiai Somorjára látogatott Bill Gates, a Microsoft alapítója, a világ leggazdagabb embere – írja a Parameter.sk. Gates azért érkezett a somorjai X-Bionic Sphere sportkomplexumba, ahol lánya, a 21 éves Jennifer Katharine Gates részt vett a nemzetközi díjugrató versenyen.

Szombaton reggel 9 óra előtt Bill Gates helikopterrel érkezett a csölösztői X-Bionic Sphere területére. Gates a sajtónak nem szívesen nyilatkozott, helyette a lánya versenyét figyelte, illetve könyvet olvasott.

Bill Gates 90 milliárd dolláros vagyonával jelenleg is a világ leggazdagabb embere. Július végén mindössze néhány órára előzte meg Jeff Bezos, az Amazon internetes áruház alapítója a világ leggazdagabb embereinek Forbes-listáján, a Microsoft informatikai óriáscég alapítója azonban a kereskedési nap végére visszavette stabil vezetését.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.