Vona Gábor megvédte Szél Bernadettet

A Jobbik elnöke vitába keveredett a fórumán a székelyudvarhelyi választókkal.

MN
2018. 03. 07. 18:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Ne bántsák Szél Bernadettet!” – szólította fel Vona Gábor Székelyudvarhelyen azokat az embereket, akik eljöttek a fórumára. Az ellenzéki párt elnöke tanúsításképpen maga tette közzé a felvételt a Facebook-profilján.

„Miért bántják Szél Bernadettet? – kérdezte Vona Gábor, és úgy folytatta – Mit ártott maguknak?” Erre az egyik bekiabáló válaszolt neki: az LMP társelnöke „Soros Györgynek a barátja.” A Jobbik elnöke úgy reagált e kijelentésre, hogy: „Bocsánat. Orbán Viktor is Soros-ösztöndíjjal tanult.”

Majd Vona Gábor kifejtette, hogy bár ő nem ért Szél Bernadettel mindenben egyet, de ha kellett, mindig értelmes párbeszédet és vitát tudott folytatni vele. Majd felszólította a közönségét: „Tiszteljük már egymást!”

Erre a sorokból megszólalók azzal a váddal illeték Szél Bernadettet, hogy kommunista. Vona Gábor válaszul a fórumon leszögezte, hogy Szél Bernadett nem kommunista.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.