Vasárnap sem lesz kánikula

A legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 29 fok között valószínű, Sopron környékén lehet ennél hűvösebb.

MN
2017. 07. 01. 13:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hidegfront szombat estig az északkeleti területeket is elhagyja, mögötte szárazabb, néhány fokkal hűvösebb levegő érkezik a Kárpát-medencébe. Estig az északkeleti, keleti megyékben is mindenütt eláll az eső.

Vasárnap estig a gomolyfelhőkből legfeljebb néhol alakulhat ki csapadék, átmenetileg mindenütt mérséklődik a meleg – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 12 és 18 fok között alakul, az Északi-középhegység térségében pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet vasárnap 23 és 29 fok között valószínű, Sopron környékén lehet ennél hűvösebb.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.